Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Perusahaan casting paling mandheg kelas siji ing China

Minghe Perusahaan Casting Die darmabakti kanggo Pabrik lan nyedhiyakake kualitas lan kinerja dhuwur Die Casting Bagian ing China, Layanan Babak (Layanan Casting Die,Mesin Cnc,Pembuatan Cetakan, Perawatan Lumahing). Ing kontrol ISO9001 lan TS 16949, Kabeh proses ditindakake liwat atusan mesin casting mati canggih, mesin sumbu 5, lan fasilitas liyane, wiwit blasters nganti mesin cuci Ultra Sonic. Munghe wis ora maju peralatan nanging uga duwe tim profesional para insinyur, operator lan inspektur sing berpengalaman kanggo nggawe desain pelanggan dadi kenyataan.

  • Kapabilitas Solid Works, Inventor lan Mastercam
  • Produsen Casting Die China kanthi rega sing kompetitif
  • 35 taun pengalaman nggawe cetakan, produksi lan ekspor.
  • Desain dhukungan kanggo pabrikan
Contact Us

Proses Casting Mati Kita

Die Casting minangka proses casting logam, sing ditepungi nggunakake tekanan tinggi ing logam cair kanthi rongga cetakan. Cetakan biasane digawe saka campuran paduan sing luwih dhuwur, lan proses iki meh padha karo cetakan injeksi. Umume casting mati iku dudu wesi, kayata seng, tembaga, aluminium, magnesium, timah, timah, lan paduan timah timah lan paduan kasebut. Gumantung saka jinis cara casting casting, sampeyan kudu nggunakake casting mati kamar kadhemen utawa casting casting kamar panas.

Biaya ngecor peralatan lan cetakan akeh, mula proses casting mati umume digunakake kanggo produksi massal pirang-pirang produk. Manufaktur bagean cast cast iku gampang banget, umume mung mbutuhake patang langkah utama, lan kenaikan biaya perorangan sithik banget. Die Casting cocog banget kanggo pabrik casting casting ukuran cilik lan menengah, mula casting casting iku sing paling akeh digunakake ing antarane proses casting. Dibandhingake karo teknologi casting liyane, permukaan casting mati luwih rata lan konsistensi dimensi sing luwih dhuwur.

Minghe Casting minangka produsen sertifikasi ISO 9001: 2015 produsen aluminium die cast 、 seng lan magnesium, layanan Turnkey sing ditawakake kanggo kabeh aspek casting casting saka desain perkakas 、 tes nganti casting, mesin CNC, pagawean lan ekspor, Kemampuan kalebu casting casting nganti 180 Kamar panas ton & ruang adhem 3000 ton, desain cetakan, polesan, cetakan, mesin, bubuk lan lukisan cair, QA lengkap kanthi kapabilitas CMM, perakitan, pengepakan & pangiriman. Ing ngisor iki minangka proses casting khusus kanggo:

Upload Profil Sampeyan
Upload Profil Sampeyan
Trimming
Trimming
Pengeboran & Tutul
Pengeboran & Tutul
Lumahing Deburring
Lumahing Deburring
Pengawasan Akhir
Pengawasan Akhir
Paket Lan Pengiriman
Paket Lan Pengiriman
Sawise Sales & Return
Sawise Sales & Return

Bahan Pakaryan

Kauntungan Aluminium Casting

Casting Aluminium

Minghe Is Aluminium Die Casting Expert。Aluminum nduweni ketahanan korosi sing apik lan sifat mekanik uga konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur, dadi paduan sing apik kanggo casting casting.

Seng die casting

Casting Seng

Seng minangka bahan baku murah. Madhe minangka kastor mati seng presisi sing misuwur ing saindenging jagad. Kita wis ngasilake miliaran komponen casting mati seng saka ukuran satus gram nganti sak kilogram.

Casting Magnesium Die

Casting Magnesium

Kita ahli ing casting magnesium kalebu casting casting magnesium. Kanthi kemampuan casting macem-macem campuran wesi magnesium kayata AZ91D, AM60B lan AM50.

Bahan Cast Liyane

Bahan Cast Liyane

Nggawe Desain. Luwih saka 35 taun. Madhe wis darmabakti kanggo nyedhiyakake perusahaan kanthi alat casting lan alat sing unggul, bagean uga layanan babak. Liwat mesin lan proses seni

Industri Kita

Cars

Motorcycle

Machinery

Silinder Kunci

Sepur peluru

Sepeda

Watercraft

robot

Sistem Kontrol Minyak & Gas

Piranti medis

Piranti panrima sinal

Piranti optik

Kamera & Foto

Piranti olahraga

Beauty

Lampu

Furniture

Elektronik

Piranti Ilmiah

singing

Semiconductor

Ketemu MingHe

Die Casting Lan Mesin Video
More
Layanan Debu ing Minghe
Proses casting mati lan sawise perawatan
Basis Mesin Casting Die Ing Minghe
Video Deburring Ing Minghe
Cnc Nguripake Bagian Casting Die Ing Minghe
Kehormatan lan Sertifikat
More
HK Minghe Manufacture Industry Limited Business License Business License 2
Lisensi Bisnis Bisnis Industri Pabrik HK Minghe 2
HK Minghe Manufacture Industry Limited Business License Business License 1
Lisensi Bisnis Bisnis Industri Pabrik HK Minghe 1
Minghe Occupational Health License
Lisensi Kesehatan Kerja Minghe
Minghe ISO 14001 Certificate
Sertifikat Minghe ISO 14001
Ketemu Lokakarya Casting Minghe Die
More
Toko Casting Aluminium Mati-1
Toko Casting Aluminium Mati-1
Mesin Potong China Minghe
Mesin Potong China Minghe
Mesin Blasting Shot China Minghe
Mesin Blasting Shot China Minghe
Lokakarya Produk rampung ing China Minghe
Lokakarya Produk rampung ing China Minghe
Lokakarya Rampung ing China Minghe
Lokakarya Rampung ing China Minghe

Products kita