Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Titanium Casting


Layanan Casting Titanium - Bagian Casting Titanium Custom Casting Perusahaan China


IATF 16949 MANTISI KASTUS sing diserat KANGGUNG TITANIUM

Apa Casting Titanium? Casting Titanium Alloy nuduhake proses smelting lan pour bahan titanium menyang casting ing kahanan vakum utawa gas protèktif. Umume paduan titanium cacat duwe sifat casting sing apik. Salah siji sing paling akeh digunakake yaiku paduan Ti-6A1-4V. Iki nduweni kinerja proses casting paling apik lan struktur sing stabil, lan duwe kekuatan sing apik (5σb≥890MPa) lan ketahanan fraktur ing sangisoré 350 ° C.

Casting titanium umume digunakake ing industri aerospace. Bagéan penting sing digunakake yaiku: casing kompresor mesin, casing menengah, agul-agul, pandhuan kothong, cincin batin, impeller turbocharger, omah lan dhukungan bantalan, braket pesawat, kompartemen payung, lug, balok cendhak, slide Wing flap, cangkang rem; kabin kontrol rudal, swiwi buntut, sirah mburi roket, dhasar umum, lsp; satelit Ponggawa, pigura pemindai, tong lensa, lsp. Umume digunakake ing industri sipil kanggo ngasilake awak pompa tahan karat, katup, impeller; baling-baling meneng kanggo kapal; cangkang, krenjang, lan silinder kanggo mesin presisi; sendi buatan lan komponen prostetik kanggo panggunaan medis; kepala golf kanggo peralatan olahraga, jaran Alat, suku cadhangan sepeda, lsp.

Minghe minangka perusahaan casting titanium China khusus kanggo manufaktur bagean titanium kustomisasi luwih saka 35 taun, kanthi peralatan lan alat alat canggih, mesin ahli, lan keahlian sing akeh, kita bisa nyedhiyakake layanan casting titanium massal lan ngatur bagean casting titanium sing berkualitas spesifikasi sing tepat, rega anggaran lan pangiriman tepat waktu miturut sarat sampeyan. Ing toko casting titanium, Die Casting, Casting Pasir, Casting Investasi, Casting Foam Lost lan proses liyane kasedhiya, uga pagawean permukaan sing apik banget. Baris komponen paduan titanium lan titanium bisa digunakake ing macem-macem industri lan aplikasi, biasane kalebu bagean pesawat lan pengencang, mesin turbin gas, pisau kompresor, casing, cowling mesin lan tameng panas. Kita pinuju nggawe kerjasama sing raket lan ramah karo para pelanggan ing saindenging jagad.

toko casting titanium

 

 
email kanggo casting minghe
kutipan-kanggo-kontak-kita
 

 

LOGO ICO

 


Hubungi insinyur bagean casting titanium kita saiki kanggo ngrembug babagan spesifik proyek kompleks sampeyan.

Sejarah Casting Paduan Titanium.

Titanium aktif banget ing negara leleh. Wis suwe, ora bisa golek cara casting lan materi modeling sing cocog. Asile, titanium cast dadi ketinggalan alloy titanium cacat luwih saka 20 taun. Saka 1956 nganti 1962, American Bell (Beal) lan liya-liyane nyipta teknologi leleh cangkang kondensor vakum sing bisa dikonsumsi, sing nggawe casting titanium resmi mlebu produksi industri. Ing taun 1970-an, wiwit digunakake ing lapangan aerospace. Wiwit taun 1970-an, teknologi casting presisi tembok tipis tembok paduan titanium wis dikembangake lan ditrapake. Miturut premis manawa kinerja materiale cedhak utawa padha karo ngapusi titanium penerbangan, biayane dikurangi udakara 50%, mula teknologi casting titanium wis berkembang kanthi cepet. Kaajab manawa ing wektu sing cedhak, bakal entuk posisi penting sing padha karo paduan titanium sing digawe.

Metode Casting Titanium

Casting titanium umume digunakake ing tungku kondensasi vakum lan casting grafit. Yen dibandhingake karo campuran cacat kanthi komposisi sing padha, kekuatane padha wae, nanging sifat plastisitas lan lemes udakara 40% -50% luwih murah, lan kateguhan fraktur rada luwih apik. Umume casting titanium diolah nganggo anil stabil. Perawatan solusi lan perawatan hidrogenasi sing ditliti bisa nyempurnakake struktur casting paduan lan nambah kekuatan lemes ing level pemalsuan.

1. casting grafit titanium

Grafit minangka proses cetakan utama kanggo produksi casting titanium sipil. Dipérang dadi jinis pamroses grafit lan jinis tamping grafit. Cetakan grafit sing diproses digawe kanthi proses manual utawa mekanik blok grafit buatan sing bermutu. Miturut kerumitan cetakan, pirang-pirang kombinasi blok sing bisa dipindhah bisa digunakake. Cetakan iki bisa digunakake kaping pirang-pirang. Jinis tamping grafit dibentuk kanthi cara mecah lan nyampur wedhi grafit buatan lan pengikat organik karbonat dadi campuran, sing dicetak nganggo mesin tangan utawa pemodelan ing cetakan kayu utawa kothak wedhi cetakan logam. Cetakan wedhi grafit sing wis rampung dipanggang, dikeringake lan dikencengi kanthi suhu sithik, banjur dipecat ing suhu dhuwur ing sangisore tutup bubuk grafit sing disebar garing utawa ana ing proteksi swasana non-oksidasi. Sawise kombinasi cetakan digawe, bisa dipasang ing tungku kanggo casting. Kanggo produksi casting aerospace kanthi syarat kualitas sing ketat, jinis pangolahan lan tamping kudu dibebasake sadurunge vakum

2. Investasi Titanium Titanium

Casting investasi minangka proses utama kanggo ngasilake casting paduan titanium kanggo penerbangan kanthi presisi tinggi, bentuk kompleks, permukaan sing alus lan interior sing padhet. Cara casting investasi titanium umume padha karo proses casting presisi baja, kajaba bahan cangkang lan proses tartamtu. Ana telung proses sing digunakake kanggo ngasilake casting presisi titanium saiki:

  •  - Proses cangkang grafit.
  •  - Teknologi cangkang keramik kanthi lapisan permukaan logam.
  •  - Proses cangkang keramik oksida. Jinis sing pertama murah lan bisa digunakake kanggo produksi casting cilik lan medium, lan sing terakhir bisa digunakake kanggo produksi casting presisi tembok tipis sing gedhe.

Casting paduan titanium lan kualitas casting Paling paduan titanium cacat bisa digunakake kanggo casting, sing paling akeh digunakake yaiku paduan Ti-6A1-4V. Nduweni sifat casting lan properti organisasi sing stabil. Dibandhingake karo paduan deformasi saka komposisi sing padha, kekuwatan paduan titanium cor biasane padha, nanging sifat plastisitas lan lemes udakara 40% -50% luwih murah, lan kateguhan fraktur rada luwih apik.

Casting titanium umume diolah nganggo anil stabil. Perawatan solusi lan perawatan hidrogenasi sing ditliti bisa nyempurnakake biji-bijian, nambah struktur, lan nambah kinerja lemes saka paduan nganti level pemalsuan. Pencet isostatik panas minangka cara perawatan umum kanggo casting titanium berkualitas tinggi. Sawise suhu dhuwur lan perawatan tekanan tinggi, ukuran casting ora bakal owah, nanging struktur internal dadi luwih padhet, lan stabilitas sifat mekanik bakal luwih apik. Kualitas casting kudu diperiksa miturut standar nasional GB6614, standar militer nasional GJB2896 utawa standar penerbangan HB5448. Karakteristik teknis casting paduan titanium dicantumake ing tabel


Studi Kasus Minghe babagan casting Titanium

Layanan pabrikan Minghe Casting kasedhiya kanggo desain kanthi realita lan kurang saka volume produksi produksi casting casting, komponen casting seng, casting casting magnesium, bagean casting titanium, bagean casting stainless steel, bagean casting tembaga, bagean casting baja, casting tembaga bagean lan liyane.

Bagean-CASTING TITANIUM (1)
Bagean-CASTING TITANIUM (2)
Bagean-CASTING TITANIUM (3)
Bagean-CASTING TITANIUM (5)

 

Bagean-CASTING TITANIUM (4)
Bagean-CASTING TITANIUM (6)
Bagean-CASTING TITANIUM (7)
Bagean-CASTING TITANIUM (8)

Bukak Liyane Studi Kasus Casting Casting >>>


Pilih Suplier Casting Titanium Paling Apik

Saiki, bagean casting titanium kita diekspor menyang Amerika, Kanada, Australia, Inggris, Jerman, Prancis, Afrika Selatan, lan akeh negara liya ing saindenging jagad. Kita ISO9001-2015 pangguna lan uga disertifikasi dening SGS.

Layanan pabrikan casting titanium khusus nyedhiyakake casting lan awet lan terjangkau sing cocog karo spesifikasi otomotif, medis, aerospace, elektronik, panganan, konstruksi, keamanan, segara, lan industri liyane. Cepet kanggo ngirim priksaan utawa ngirim gambar kanggo entuk penawaran gratis ing wektu sing paling cedhak. Hubungi kita utawa Email sales@hmminghe.com kanggo ndeleng kepiye, peralatan, lan perkakas kita bisa nggawa kualitas paling apik kanthi rega paling apik kanggo proyek casting titanium sampeyan.


Kita Nyedhiyakake Layanan Casting kalebu:

Layanan Minghe Casting nggarap casting wedhi, casting logam, casting investasi ilang casting busa, lan liya-liyane.

china minghe casting wedhi

Pasir Casting

Pasir Casting yaiku proses casting tradisional sing nggunakake pasir minangka bahan pemodelan utama kanggo nggawe cetakan. Casting gravitasi umume digunakake kanggo cetakan pasir, lan casting tekanan rendah, casting sentrifugal lan proses liyane uga bisa digunakake nalika ana syarat khusus. Pengecoran pasir duwe macem-macem adaptasi, potongan cilik, potongan gedhe, potongan sederhana, potongan kompleks, potongan siji, lan jumlah akeh bisa digunakake.
Casting logam China Minghe

Casting Cetakan permanen

Casting Cetakan permanen duwe umur panjang lan efisiensi produksi sing dhuwur, ora mung akurasi dimensi sing apik lan permukaan sing alus, nanging uga duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang casting wedhi lan cenderung ora rusak nalika logam cair padha dituang. Mula, ing produksi massal casting logam non-ferro medium lan cilik, yen titik leleh saka bahan casting ora patiya dhuwur, umume casting logam luwih disenengi.

 

Investasi China- Casting

Penguangan Investasi

Keuntungan paling gedhe saka investasi casting yaiku amarga casting investasi nduwe akurasi dimensi lan finish permukaan sing dhuwur, bisa nyuda karya mesin, nanging cukup sethithik sangu mesin ing bagean kasebut kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa dingerteni yen nggunakake metode casting investasi bisa ngirit akeh alat alat mesin lan ngolah jam kerja, lan ngirit bahan baku logam.
China MINGHE Cast Foam Lost

Nasi Siling Foam

Casting busa sing ilang yaiku nggabungake model parafin lilin utawa busa sing padha karo ukuran lan bentuk casting dadi klompok model. Sawise disikat lan dikeringake lapisan tahan api, mula dikubur ing pasir kuarsa garing kanggo pemodelan geter, lan diwutahake kanthi tekanan negatif kanggo nguatake model kasebut. , Logam cair nyakup posisi model lan mbentuk metode casting anyar sawise solidifikasi lan pendinginan.

 

proses casting casting china china

Die Casting

Casting casting minangka proses casting logam, sing ditondoi kanthi tekanan dhuwur ing logam cair kanthi rongga cetakan. Cetakan biasane digawe saka campuran paduan sing luwih dhuwur, lan proses iki meh padha karo cetakan injeksi. Umume casting mati tanpa wesi, kayata seng, tembaga, aluminium, magnesium, timah, timah, lan paduan timah timah lan paduan kasebut. Minghe wis dadi puncak China layanan casting mati wiwit 1995.
Casting Centrifugal China Minghe

Casting Centrifugal

Casting Centrifugal minangka teknik lan cara nyuntikake logam cair menyang cetakan puteran kanthi kecepatan tinggi, saengga logam cair minangka gerakan sentrifugal kanggo ngisi cetakan lan mbentuk casting. Amarga gerakan sentrifugal, logam cair bisa ngisi cetakan kanthi apik ing arah radial lan mbentuk permukaan bebas casting; mengaruhi proses kristalisasi logam, saengga bisa nambah sifat mekanik lan fisik casting.

 

Casting Tekanan Rendah China

Casting meksa kurang

Casting meksa kurang tegese cetakan umume dilebokake ing ndhuwur lempung sing disegel, lan hawa sing dikompresi dilebokake ing njero wadhah tekanan tekanan rendah (0.06 ~ 0.15MPa) ing permukaan logam cair, saengga logam cair munggah saka pipa isi cetakan lan kontrol cara casting Solidified. Cara casting iki nduweni feed sing apik lan struktur padhet, gampang dibuwang casting kompleks tembok sing tipis tipis, ora ana riser, lan tingkat pamulihan logam 95%. Ora ana polusi, gampang diwujudake kanthi otomatis.
Casting Vakum China MINGHE

Penguangan Vakum

Penguangan Vakum yaiku proses casting sing logam dilebokake, diwutahake lan dikristal ing ruang vakum. Casting vakum bisa nyilikake isi gas ing logam lan nyegah oksidasi logam. Cara iki bisa ngasilake casting baja paduan khusus sing khusus lan casting paduan titanium teroksidasi kanthi gampang. Minghe Casting duwe sub-pabrik casting vakum, sing cukup kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo casting vakum