Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Bahan Cast Liyane


casting tembaga ing China

Casting Kuningan


Paduan tembaga karo seng minangka elemen paduan utama biasane diarani kuningan. Paduan binar seng-tembaga diarani kuningan biasa, lan kuningan ternary, kuarterner utawa multi-elemen sing digawe kanthi nambah sawetara unsur liyane menyang paduan tembaga-seng diarani kuningan khusus. Kuningan Casting minangka paduan casting adhedhasar Cu -Zn paduan binar. Interval suhu kristalisasi cilik lan kinerja casting luwih apik. Dibandhingake karo tembaga timah, kuningan cor duwe sifat mekanik sing luwih dhuwur. Kajaba iku, amarga kuningan ngemot akeh seng, biayane luwih murah. Iki minangka sebab kenapa kuningan cor digunakake akeh.

 

Titanium Casting ing China

Titanium Casting


Titanium cair, sawise derajat kepanasan tartamtu, diwutahake menyang ruangan casting kanthi cara ngeculake wadhah ing tuwung. Ing tekanan batang piston, titanium cair lumebu ing rongga casting nalika growong casting. Casting mati dicekel ing rongga casting lan digawe adhem sadurunge digawa metu. Ngilangake cacat permukaan, kayata pamisahan kadhemen, tandha aliran utawa as-cast, utamane pinggiran tipis. Casting casting kudu digawe panas sadurunge casting casting. Casting casting dianakaké ing growong die casting lan digawe adhem sadurunge digawa metu.

 

Casting Baja ing China

Casting Baja


Baja cor bisa dipérang dadi baja paduan lan baja karbon cor miturut komposisi kimia. Casting baja nuduhake proses sing didedikake kanggo produksi casting baja. Baja cor kudu digunakake nalika kekuatan casting rada dhuwur lan panggunaan besi cor ora bisa memenuhi syarat. Nanging, likuiditas baja cor ora sepele karo besi cor, mula kekandelan struktur casting kudu ora sithik, lan bentuk kasebut ora angel banget. Nalika konten silikon dikontrol ing watesan ndhuwur, fluiditas baja cair bisa ditambah.

 

Casting Investasi SUS

Casting SUS


Proses casting silika sol silica kalebu casting casting investasi utawa casting presisi. Iki minangka proses casting kanthi kurang utawa ora ana pemotongan lan minangka teknologi proses sing apik banget ing industri pengecoran. Ora mung cocog kanggo casting ing macem-macem jinis lan paduan, nanging uga ngasilake casting kanthi akurasi dimensi lan kualitas permukaan luwih dhuwur tinimbang cara casting liyane. Malah cara casting liyane angel dilebokake ing kompleks, tahan suhu dhuwur, lan angel kanggo proses casting. Bisa digawe kanthi casting investasi.

 

Wesi Pengecoran ing China

Wesi Pengecoran


Besi cor minangka istilah umum kanggo wesi sing umume kasusun saka wesi, karbon lan silikon. Ing wesi kasebut, isi karbon ngluwihi jumlah sing bisa ditahan ing larutan padhet austenit ing suhu eutektik. Besi cor kalebu besi cor abu-abu, besi cor putih, besi cor sing bisa dibuwang, besi cor nodular, besi cor grafit vermikuler, besi cor paduan lan liya-liyane. Casting wesi rapuh lan gampang pori-pori sajrone proses casting. Ing geter lan pengaruh jangka panjang, konsentrasi stres bisa uga nyebabake cangkang kasebut retak

 

Casting Gangsa

Casting Gangsa


Bronze asline nuduhake waja timah tembaga, nanging umume ana ing industri kasebut nyebut paduan tembaga sing ngemot aluminium, silikon, timah, berilium, mangan, lan liya-liyane uga tembaga, mula tembaga sejatine kalebu tembaga timah, tembaga aluminium, tembaga aluminium, berilium tembaga, tembaga silikon, tembaga timbal, lsp. Casting kaleng tembaga ngemot isi timah sing dhuwur, dene tembaga timah ngemot isi timah kurang. Kandhungan timah tembaga timah sing digunakake kanggo ngolah tekanan kurang saka 6% nganti 7%, lan isi timah tembaga timah 10% nganti 14%.