Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Gravitasi Casting

Apa Casting Gravitasi Logam

Ana akeh cara proses kanggo nggawe bahan logam dadi produk sing dibutuhake, kayata casting, forging, extrusion, rolling, drawing, stamping, cutting, metalurgi bubuk lan sapanunggalane. Antarane, casting minangka proses sing paling dhasar, umume digunakake lan paling jembar.

Logam cair dituang menyang cetakan kothong sing digawe saka bahan tahan suhu tinggi, lan produk kanthi bentuk sing dikarepake dipikolehi sawise kondensasi. Iki casting. Produk sing diasilake yaiku casting.

Casting bisa dipérang dadi casting logam ferrous (kalebu besi cor, baja cor) lan casting logam non-ferrous (kalebu paduan aluminium, paduan tembaga, paduan seng, paduan magnesium, lan liya-liyane) miturut bahan casting. Pabrik casting presisi non-ferrous khusus kanggo casting logam non-ferrous, fokus ing paduan aluminium lan casting paduan seng.

Casting bisa dipérang dadi casting wedhi lan casting logam miturut bahan cetakan casting. Minghe Precision Casting Factory pancen kepenak banget karo rong proses casting iki, lan ngrancang lan ngasilake rong jinis cetakan casting kasebut dhewe.

Casting uga bisa dipérang dadi casting gravitasi lan casting tekanan miturut proses pouring logam molten. Casting gravitasi nuduhake proses nyuntikake logam molten menyang cetakan kanthi tumindak gravitasi bumi, uga dikenal minangka casting gravitasi. Casting gravitasi umum kalebu casting wedhi, casting logam, casting investasi, casting busa ilang, casting lendhut, lan liya-liyane. Casting gravitasi sempit utamane nuduhake casting logam.

Makna casting gravitasi sing sempit khusus nuduhake casting logam.

Pengecoran tekanan nuduhake proses nyuntikake logam molten menyang cetakan kanthi tumindak pasukan eksternal liyane (ora kalebu gravitasi). Casting casting ing pangertèn sing wiyar kalebu casting meksa lan casting vakum mesin casting, casting meksa kurang, casting sentrifugal, lsp; casting casting kanthi pangerten sempit nuduhake casting casting logam saka mesin casting mati, diarani casting casting. Pabrik casting presisi wis suwe banget nggawe cetakan gravitasi cetakan pasir lan logam. Proses casting iki paling umum digunakake ing casting logam non-ferrous lan rega paling murah.

Kanthi puluhan taun ing casting gravitasi industri, layanan Casting Gravity Minghe bisa nyukupi kabutuhane para pelanggan ing produksi komponen casting kanthi volume dhuwur & murah. Casting Gravitasi Khusus kanthi bentuk sing sederhana utawa kompleks bisa ditangani ing pabrik kita. Kamungkinan casting gravitasi tanpa wates diijini. Sawise sampeyan milih kita, para insinyur bakal miwiti karo ngerti panjaluk sampeyan, pilih desain casting gravitasi sing cocog karo aplikasi kasebut, temokake bentuk casting, dimensi, spesifikasi, toleransi, lan kabeh rincian sadurunge produksi. Kita wis ngrampungake operator ing lokakarya kanggo nglakokake saben operasi kanthi cara sing bener kanggo njamin produk kasebut bisa memenuhi utawa ngluwihi standar internasional lan pangarepan pelanggan. Produk casting kuat, ringan, lan tahan korosi bisa dipikolehi liwat proses casting gravitasi sing cepet lan efisien.  


Mupangate Proses Casting Gravitasi

Mupangate Proses Casting Gravitasi

Fungsi casting Gravity bisa diringkes kaya ing ngisor iki:

  • - Bisa ngasilake bagean gedhe
  • - Bisa mbentuk bentuk kompleks
  • - Bagian kekuatan dhuwur
  • - Rampung lan akurasi permukaan sing apik banget
  • - Tingkat produksi dhuwur
  • - Casting Gravitasi kayane migunani banget nalika urusan karo aluminium lan paduan ringan liyane
  • - Salah sawijining panggunaan casting gravitasi sing paling umum yaiku nalika cetakan permanen bakal digunakake. 
  • - Casting gravitasi digunakake kanggo proses cetakan permanen kanthi asil sing nyenengake. 
  • - Ngandelake gravitasi bakal mbutuhake sabar, sanajan dibutuhake kanggo produk sing luwih gedhe.
  • - tahan korosi, tahan tekanan dhuwur, awet, cocok kanggo sistem pemanas kanthi kualitas banyu sing beda.
  •  - Ketahanan transfer panas lan proses komposit ekspansi tabung wis disederhanakake, lan kinerja disipasi panas umume sistem paningkatan ditambah.
  • - Kinerja termal sing apik lan kekuatan termal logam sing dhuwur.
  • - Aja tembok mbuwang panas lan aliran udara, lan efek disipasi panas paling apik.
  • - Déwan gratis, perakitan fleksibel lan instalasi sing trep.
  • - Sederhana, ayu lan loman, bisa urip bareng lan urip bebarengan kanthi harmonis karo casting mati, lan casting mati bisa dipercaya
Mupangate Proses Casting Gravitasi

Jinis Produksi Produksi Casting Gravitasi

Sacara tegas, peralatan mesin casting minangka mesin sing nggunakake teknologi iki kanggo mambu logam dadi cairan sing cocog karo sarat tartamtu lan diwutahake menyang cetakan casting. Sawise digawe adhem, solidifikasi, lan reresik, dijupuk casting kanthi bentuk, ukuran lan properti sing wis ditemtokake. Saliyane, mesin lan peralatan sing ana gandhengane karo casting bisa uga diklasifikasikake minangka peralatan casting

Piranti casting gravitasi
Piranti casting gravitasi
Peralatan casting gravitasi2
Peralatan casting gravitasi2 
Peralatan casting gravitasi3
Peralatan casting gravitasi3 
Gilingan Lager
Gilingan Lager 
Mesin pemotong riser
Mesin pemotong riser
Mesin inti pasir
Mesin inti pasir
spektrometer
Spektrometer 
Inti wedhi
Inti wedhi
Mesin nyaring cair aluminium
Mesin nyaring cair aluminium
Ingot aluminium
Ingot aluminium
Mesin Cnc
Mesin Cnc 
Kompor listrik
Kompor listrik

Studi Kasus Minghe babagan Casting Gravitasi

Layanan pabrikan Minghe Casting kasedhiya kanggo rancangan nyata lan kurang saka volume produksi produksi casting casting, bagean casting pasir, bagean casting investasi, bagean casting logam, bagean casting busa sing ilang lan liya-liyane.

bagean casting gravitasi china
Bagean Casting Gravitasi China
Bagian Casting Gravitasi Ing CHINA
Bagian Casting Gravitasi Precision

 

Bagean Casting Gravitasi Precision China
Casting Gravitasi Kanggo Bagian Pipa
Bagian Casting Gravitasi Ing Minghe
Bagian Casting Gravitasi Ing Casting China Paling Dhuwur

 

Casting Gravitasi Ing Tiongkok
Bagian Casting Gravitasi (11)
Bagian Casting Gravitasi (5)
Bagian Casting Gravitasi (6)

Bukak Liyane Studi Kasus Casting Casting >>>


Pilih Suplier Casting Gravitasi Paling Apik

Minangka logam layanan lengkap casting gravitasi pengecoran, kita nyengkuyung sampeyan saka desain pola nganti rampung casting lan mesin liwat casting investasi (proses lilin sing ilang), casting pasir, mesin CNC, desain teknik lan perawatan panas uga perawatan permukaan kanggo casting stainless steel, casting baja paduan, karbon casting baja, cor cor wesi abu-abu, casting besi cor ductile lan casting logam non-ferrous. Industri sing digunakake utamane nutupi katup lan pompa, suku cadang mobil, mesin pertanian, mobil kargo sepur, peralatan logistik, mesin konstruksi, lsp.

Hubungi kita utawa Email sales@hmminghe.com kanggo ndeleng kepiye, peralatan, lan alat kita bisa nggawa kualitas paling apik kanthi rega paling apik kanggo proyek casting gravitasi.


Kita Nyedhiyakake Layanan Casting kalebu:

Layanan Minghe Casting nggarap casting wedhi, casting logam, casting investasi ilang casting busa, lan liya-liyane.

china minghe casting wedhi

Pasir Casting

Pasir Casting yaiku proses casting tradisional sing nggunakake pasir minangka bahan pemodelan utama kanggo nggawe cetakan. Casting gravitasi umume digunakake kanggo cetakan pasir, lan casting tekanan rendah, casting sentrifugal lan proses liyane uga bisa digunakake nalika ana syarat khusus. Pengecoran pasir duwe macem-macem adaptasi, potongan cilik, potongan gedhe, potongan sederhana, potongan kompleks, potongan siji, lan jumlah akeh bisa digunakake.
Casting logam China Minghe

Casting Cetakan permanen

Casting Cetakan permanen duwe umur panjang lan efisiensi produksi sing dhuwur, ora mung akurasi dimensi sing apik lan permukaan sing alus, nanging uga duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang casting wedhi lan cenderung ora rusak nalika logam cair padha dituang. Mula, ing produksi massal casting logam non-ferro medium lan cilik, yen titik leleh saka bahan casting ora patiya dhuwur, umume casting logam luwih disenengi.

 

Investasi China- Casting

Penguangan Investasi

Keuntungan paling gedhe saka investasi casting yaiku amarga casting investasi nduwe akurasi dimensi lan finish permukaan sing dhuwur, bisa nyuda karya mesin, nanging cukup sethithik sangu mesin ing bagean kasebut kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa dingerteni yen nggunakake metode casting investasi bisa ngirit akeh alat alat mesin lan ngolah jam kerja, lan ngirit bahan baku logam.
China MINGHE Cast Foam Lost

Nasi Siling Foam

Casting busa sing ilang yaiku nggabungake model parafin lilin utawa busa sing padha karo ukuran lan bentuk casting dadi klompok model. Sawise disikat lan dikeringake lapisan tahan api, mula dikubur ing pasir kuarsa garing kanggo pemodelan geter, lan diwutahake kanthi tekanan negatif kanggo nguatake model kasebut. , Logam cair nyakup posisi model lan mbentuk metode casting anyar sawise solidifikasi lan pendinginan.

 

proses casting casting china china

Die Casting

Casting casting minangka proses casting logam, sing ditondoi kanthi tekanan dhuwur ing logam cair kanthi rongga cetakan. Cetakan biasane digawe saka campuran paduan sing luwih dhuwur, lan proses iki meh padha karo cetakan injeksi. Umume casting mati tanpa wesi, kayata seng, tembaga, aluminium, magnesium, timah, timah, lan paduan timah timah lan paduan kasebut. Minghe wis dadi puncak China layanan casting mati wiwit 1995.
Casting Centrifugal China Minghe

Casting Centrifugal

Casting Centrifugal minangka teknik lan cara nyuntikake logam cair menyang cetakan puteran kanthi kecepatan tinggi, saengga logam cair minangka gerakan sentrifugal kanggo ngisi cetakan lan mbentuk casting. Amarga gerakan sentrifugal, logam cair bisa ngisi cetakan kanthi apik ing arah radial lan mbentuk permukaan bebas casting; mengaruhi proses kristalisasi logam, saengga bisa nambah sifat mekanik lan fisik casting.

 

Casting Tekanan Rendah China

Casting meksa kurang

Casting meksa kurang tegese cetakan umume dilebokake ing ndhuwur lempung sing disegel, lan hawa sing dikompresi dilebokake ing njero wadhah tekanan tekanan rendah (0.06 ~ 0.15MPa) ing permukaan logam cair, saengga logam cair munggah saka pipa isi cetakan lan kontrol cara casting Solidified. Cara casting iki nduweni feed sing apik lan struktur padhet, gampang dibuwang casting kompleks tembok sing tipis tipis, ora ana riser, lan tingkat pamulihan logam 95%. Ora ana polusi, gampang diwujudake kanthi otomatis.
Casting Vakum China MINGHE

Penguangan Vakum

Penguangan Vakum yaiku proses casting sing logam dilebokake, diwutahake lan dikristal ing ruang vakum. Casting vakum bisa nyilikake isi gas ing logam lan nyegah oksidasi logam. Cara iki bisa ngasilake casting baja paduan khusus sing khusus lan casting paduan titanium teroksidasi kanthi gampang. Minghe Casting duwe sub-pabrik casting vakum, sing cukup kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo casting vakum