Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

CNC Machining

Layanan Mesin CNC Quote Online

Minghe nawakake mesin CNC ing omah minangka tambahan kanggo layanan casting mati. Mesin CNC iki nggunakake pendekatan sing cocog kanggo ngasilake komponen sing digawe khusus sing wis siyap kanggo dipasang produk.

Pengin nyepetake siklus produksi lan nyuda biaya komponen mesin sampeyan? Teknologi canggih canggih, Layanan Mesin CNC bisa nyederhanakake proses manufaktur lan nyepetake produksi komponen mesin kanthi akeh, uga entuk akurasi tingkat sing luwih dhuwur. Binghe nyedhiyakake mesin CNC online kanthi cepet miturut syarat pelanggan. Kirim file CAD utawa pitakon menyang kita, kuotasi komponen CNC gratis cepet bakal bali.

Apa prototipe kacepetan dhuwur utawa bagean sing diproduksi kanthi massal, kita duwe opsi mesin CNC sing cocog kanggo memenuhi kebutuhan komponen logam lan casting. Coba proyek sampeyan dadi mesin ing wektu sing paling cedhak.

Precision Machining
layanan-mesin cnc advance

Napa Pilih Layanan Mesin Cnc China?

Akeh pelanggan milih layanan China, nanging mung peduli karo rong poin: rega murah lan kualitas kanggo nyukupi kabutuhane. Nanging kanthi pangembangan internasionalisasi luwih lanjut, rega ora dadi elemen pangembangan kanggo ngevaluasi pemasok sing mumpuni.

Sanajan Jepang lan Jerman duwe teknologi sing luwih maju babagan inovasi lan kemampuan desain, sampeyan bisa entuk kemampuan sing lengkap kanthi milih panyedhiya layanan pemrosesan CNC Cina.

Ing Minghe, kita luwih nggatekake babagan kejujuran lan kualitas. Mesin CNC mung minangka kategori cilik ing perusahaan, kita luwih nggatekake kerjasama sing diwasa lan jangka panjang.

Minghe menehi kapasitas produksi lan macem-macem kapabilitas mesin kanggo bagean EDM kanthi toleransi sing paling ketat, geometri internal sing paling kompleks, utawa syarat proses sing ditambah.

Napa Pilih Layanan Mesin Cnc China?

Kapabilitas Layanan Mesin Machining

Minangka salah sawijining layanan manufaktur presisi paling cepet ing China lan perusahaan casting casting, kapabilitas mesin ing Minghe ing ngisor iki kasedhiya kanggo nyediakake kebutuhan komponen mesin CNC, wiwit prototipe cepet nganti bagean presisi lan mesin perkakas, nganti produksi pungkasan.

panggilingan cnc
Penggilingan Cnc
Pabrik CNC digunakake kanggo ngolah bagean prismatik.
cnc ngowahi
Cnc Nguripake
Nguripake CNC utamane nggunakake toolling kanggo muter benda kerja sing muter
mesin swiss
Mesin Swiss
Iki bakal digunakake kanggo mesin bagean cilik ing bar
5 mesin sumbu
5 Mesin Sumbu
Asring digunakake kanggo ngolah bagean sing kompleks.
mesin vertikal
Mesin vertikal
Mesin sing cocog kanggo papan, disk, cetakan lan cangkang cilik
mesin horisontal kacepetan dhuwur
Mesin Horisontal
Penggilingan sadhar kanthi mekanisme tata letak horisontal spindle 

Bahan Mesin China Minghe CNC

Layanan Mesin Minghe CNC sing digunakake karo Paduan Conventional 、 Super Alloy lan plastik.

paduan konvensional
Paduan Konvensional
  • Aluminium: 2024, 5083, 6061, 6063, 7050, 7075, lsp.
  • Paduan: tembaga 360, 101 tembaga, 110 tembaga, 932 tembaga, seng, lsp.
  • Titanium: kelas 2, kelas 5 lsp.
  • Baja tahan karat: 303, 304, 410, 17-4, 2205 Duplex, 440C, 420, 316, 904L, lsp.
  • Baja: 4140, 4130, A36, 1018, lsp.
supperalloy
Super Alloy Kab 
  • Askologi / Carp Yunani 49
  • Hastelloy
  • Nitronik 60
  • Hymu 80
  • Komposit Matrix Keramik
  • Baja Inconel / Monel / Alat
  • Kovar
mesin plastik
Mesin Plastik
  • POM (Delrin), ABS (Acrylonitrile Butadiene Styrene), HDPE
  • Nylon, PLA, PC (Polikarbonat)
  • PEEK (Polieter Ether Ketone)
  • PMMA (Polymethyl Methacrylate utawa Acrylic)
  • PP (Polipropilena)
  • PTFE (Polytetrafluoroethylene), lsp.

Rampung Lumahing Minghe China

Sampeyan bisa milih macem-macem layanan finish permukaan logam sawise mesin ing mesin Minghe CNC utawa pabrikan casting casting kanggo nambah tampilan bagean, kelancaran permukaan, resistansi korosi lan kinerja liyane saka bagean mesin CNC sampeyan.

lukisan
Painting
pasif
Passivation 
listrik listrik
Electroplating / Plating 
nutupi bubuk
Lapisan bubuk / Jas bubuk 
anodizing
Anodisasi / Anodisasi
polesan
Polishing
oksida ireng
Oksida ireng 
konversi-nutupi
Lapisan konversi
Blasting manik
Jeblugan manik / Jeblugan manik
Blasting kasar
Blasting abrasive / sandblasting
Nyemprotake Termal
Nyemprotake Termal 
Surface Hardening
Surface Hardening

Aplikasi Layanan Mesin MINGHE CNC

Alat mesin CNC ana ing sekitar sampeyan, bisa uga komponen penting ing mobil sampeyan lan uga bisa nindakake fungsi penting ing peralatan listrik sampeyan. Minghe minangka pemasok CNC sing wis sukses ing aplikasi mesin CNC sing akeh.

Bagian manufaktur cocok kanggo industri ing ngisor iki:

automotive AUTOMOTIF
INDUSRI
motor MOTOR 
INDUSRI
mesin MESIN
INDUSRI
led-lamp Cahya LED
INDUSRI
heatsink HEATSINK
INDUSRI
kitchenware Pawon
INDUSRI
pompa-katup-parts-in-china-minghe-die-casting-toko

Klep PUMP

INDUSRI

medical

PERANGKAT MEDIS

INDUSRI

telekomunikasi

TELEKOMUNIKASI

INDUSRI

Bicycle

SEPEDA

INDUSRI

aerospace

AEROSPACE 

INDUSRI

elektronik

ELEKTRONIK

INDUSRI

tampilan-cabint

Nampilake CABINT

INDUSRI

robot

robot

INDUSRI

bagean liyane

MORE

INDUSRI


Layanan Mesin Cnc Advance

Keuntungan Layanan Mesin Minghe CNC

  • Pabrik mesin CNC sing efisien kanggo produksi prototipe kanthi cepet
  • Rata-rata 7 dina turnaround lan 99.85% nalika pangiriman wektu
  • Pilihan macem-macem bahan mesin kanggo nemokake properti tartamtu.
  • Pethikan gratis kanthi cepet sajrone 24 jam sawise priksaan
  • Kepuasan pelanggan lan loyalitas
  • Desain lan pengalaman manufaktur sing sugih
  • otomatis tambah.
  • Kesalahan Minimal
  • Layanan kita larang regane. 
  • Volume: 1-20 + Bagéan
  • Kutipan: Sajrone 24 jam
  • Wektu Utama: Cepet-cepet 3 dina
  • Bahan: logam lan plastik
  • Ukuran bagean: Kiro-kiro saka 10 in x 7 in x x 3.75 nganti 22 in x 14 in x 1.25 in
  • Toleransi Standar: +/- 0.1mm