Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Contact Us

Dongguan Minghe Perusahaan Casting Die minangka pabrikan casting casting sing akeh pengalamane saka China, sing melu bagean casting mati manufaktur, jasa casting mati (Die Casting,Mesin Cnc, Desain Teknik, Konsultasi Casting Die, Mould And Toolings, Assembly And Testing, Post Processing, Surface Perawatan), casting investasi lan casting casting wedhi. Sajrone pirang-pirang dekade kepungkur, kita wis nandur modal sawetara dana kanggo nganyari instrumen produksi lan ningkatake lingkungan riset, sing mbantu akumulasi pengalaman ekstensif ing casting die aluminium paduan, casting casting paduan seng, pembuatan cetakan, lan mesin teknologi tinggi teknik ing macem-macem industri kanggo ngrampungake desain lan bagean sing dibutuhake para pelanggan. Kanthi terus-terusan ngontrol kualitas sing ketat, kita entuk sertifikat ISO9001: 2015 lan ITAF 16949, kualitas bagian casting bisa dijamin kanthi rega sing paling murah, kita bakal terus ngetrapake saben peraturan sing cocog karo ISO kanggo manajemen layanan casting mati sing luwih apik .

Ora preduli sampeyan nggoleki adat sing terjangkau layanan casting mati, layanan mesin cnc utawa layanan casting liyane, kita bisa nyedhiyakake manufaktur kanthi cepet kanggo peralatan medis, elektronik, otomotif, pertanian, panganan, alat mesin, aerospace, lan industri liyane kanthi mesin casting vertikal, horisontal, 500T, 800T lan 1600 T. Bahan bisa diproses aluminium, seng, tembaga, tembaga, tembaga, magnesium, baja lan bahan casting paduan liyane. Wakil layanan pelanggan minangka komponen penting ing janji kanggo nyedhiyakake produk lan layanan sing berkualitas. Orientasi apik karo Minghe Die Casting China Perusahaan, Penjualan Kita mesthi kasedhiya kanggo njupuk telpon, ngatasi masalah sampeyan, lan banjur langsung ngarahake sampeyan menyang anggota staf sing cocog. Sales kita siyap mbantu sampeyan babagan pitakon utawa prihatin babagan bisnis karo Minghe.

Contact Us

Informasi Kontak

Yen sampeyan butuh Layanan Casting Die & Mesin Cnc kanggo Pabrik Cetakan utawa produksi komponen, aja nganti entuk penawaran online.

Utawa email kita ing sales@hmminghe.com kanggo ngandhani babagan Proyek Sampeyan

Kantor Tionghoa

Alamat : 102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China

Tel:+ 86 769 8151 9985

Email Sales (Trep kanggo nemtokake dodol kanggo proyek sampeyan):sales@hmminghe.com

Email Sawise Jual (Trep kanggo keluhan sampeyan): David@hmminghe.com