Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Pawon lan Kompor


Solusi Peralatan Dapur lan Cooker Kanthi Mesin Casting & Cnc


IATF 16949 MANUFAKTUR CAST CERTIFIASI lan MESIN CNC Kanggo Kitchenware lan Cooker

Piranti masak tegese piranti masak. Kanthi pangembangan teknologi modern, bahan-bahan sing digunakake kanggo piranti masak terus saya ganti, umume wesi, aluminium, lsp. Uga ana macem-macem jinis piranti masak, kalebu kompor beras, oven microwave, kompor tekanan, wajan, lsp.

Antarane, peralatan masak baja karbon bisa digawe dadi bahan sing luwih tipis tinimbang digulung utawa diantemi kanthi tetep kuat. Bisa digawe panas kanthi panas sing cepet banget. Baja karbon ora mindhah panas kaya bahan liyane, nanging iki uga mupangate digunakake minangka wok lan paella: yen bagean saka pot yaiku tembaga, bagean liyane sengaja disimpen ing suhu sing beda. Kaya wesi cor, wajan baja karbon kudu digawe panas lan garing sadurunge digunakake. Lenga lapisan (luwih becik lard) ing ndhuwur wajan lan wenehi wadhah ing kompor kanggo dadi panas. Sawise sawetara wektu, lumahing wajan bakal ireng lan dadi ora nemplek. Wajan waja karbon asring digunakake ing woks Cina.

Antarane, akeh alat masak utawa produk pawon sing mbutuhake casting mati. Prosese cukup rumit. Sampeyan kudu nyawiji ingot aluminium menyang banyu aluminium, lan banjur nyuntikake menyang mesin casting. Sawise cetakan wis terintegrasi, awak pot ora ana paku keling. Umume, pot sing digawe bunder lan pancing sing bisa ditiru duwe paku keling. Iki uga minangka cara intuisi kanggo mbedakake. Umume ditemokake ing peralatan masak non-stick Eropa, biaya prosese cukup dhuwur, awak pot kandel, panase panas, lan ora bakal deform. Umume, pabrik gedhe bisa ngasilake, lan umume digunakake kanggo ekspor.

Panggunaan bahan sing paling dhuwur lan cocog kanggo proses produksi, digabung karo rampung saben artikel kanthi rampung, njamin kualitas produk Minghe Die Casting kanthi suwene Amarga lapisan sing luar biasa, alat masak Minghe cast-Minghe yaiku solusi sampurna kanggo masak panganan sing sehat lan diet (tanpa lemak) lan gampang dibersihake.

peralatan dapur-lan-kompor-by-die-casting

 

 
email kanggo casting minghe
kutipan-kanggo-kontak-kita
 

 

LOGO ICO

 


Hubungi insinyur Peralatan Dapur lan Cooker saiki kanggo ngrembug babagan spesifik proyek kompleks sampeyan.

1. umume peralatan dapur lan aplikasi masak.

Pengalaman MINGHE ora ana tandhingane karo desain, pangembangan, lan produksi solusi mesin mati presisi lan mesin cnc kanggo macem-macem aplikasi Kitchenware And Cooker, kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Kaserol 
  • Pan Pan
  • Pan Susu
  • Panci Goreng
  • Pan Pan
  • Wok
  • Kue Pan
  • Pan Multi-Gunakake
  • Pabrik Hamburger

2. Napa Pilih Kita Kanggo Proyek Peralatan Dapur lan Cooker

Minghe duwe pengalaman luwih saka 35 taun ngrewangi produsen cabint tampilan ngrancang komponen mekanik sing hemat biaya. Nalika sampeyan gabung karo Minghe, sampeyan bisa nampa keuntungan ing ngisor iki saka proses casting mati:

  • Operasi casting casting Minghe duwe 40 pers wiwit 250 nganti 3000 ton. Kita nampa sawetara cabint tampilan sing paling nuntut babagan volume, ukuran bagean, lan kerumitan. Amarga kemampuan teknik lan modeling, mula dikenal karo klien minangka perusahaan sing bisa nyuda kompleksitas bagean, lan nggawe proses manufaktur luwih efisien.  
  • Minghe bisa mbantu nggabungake rantai pasokan sampeyan kanthi menehi paket layanan casting mati lengkap kanggo dhukungan rekayasa, desain cetakan lan pemecahan masalah, mesin, lan logistik.
  • Minghe minangka Produsen Casting Die Bersertifikat ISO lan duwe pengalaman akeh ngrancang lan nggawe bagian seng lan aluminium kanggo spesifikasi kualitas Kitchenware lan Cooker. 
  • Kanthi meksa wiwit ukuran gedhe nganti cilik, kita duwe kemampuan kanggo nggawe bagean-bagean saka Peralatan Dapur lan Cooker saka kabeh ukuran, saka wok nganti produsen Hamburger kanggo Alat Dapur lan Kompor.  
  • Kita duwe sertifikasi ITAF 16949 lan bisa nyedhiyakake manufaktur kanggo aplikasi militer lan telekomunikasi.  
  • Teknologi kita nggampangake lan streamline produksi. Suite teknologi kalebu AutoCAD, Pro-E, MAGMAsoft®, kompatibilitas CAD / CAM lan EDI, lan Scanning Laser FARO. 

3. Layanan Manufaktur Liyane Kanggo Alat Pawon lan Kompor Cooker Khusus

Kajaba iku, Minghe uga nyedhiyakake mesin CNC, casting investasi, casting pasir lan layanan liyane sing ana gandhengane karo Kitchenware And Cooker Parts sing disesuaikan.

Mesin Cnc Machines Cnc lan Kompor Cooker
Mesin Cnc Machines Cnc lan Kompor Cooker
Investasi Casting Peralatan Dapur Lan Kompor
Investasi Casting Peralatan Dapur Lan Kompor
Sanding Casting Pasir lan Kompor Cooker
Sanding Casting Pasir lan Kompor Cooker

4. Kapabilitas Pabrik Presisi Kita kanggo Pérangan Dapur lan Kompor

Kajaba iku, Minghe uga nyedhiyakake mesin CNC, casting investasi, casting pasir lan layanan liyane sing ana gandhengane karo Kitchenware And Cooker Parts sing disesuaikan.

Bahan Casting Die kanggo Peralatan Dapur lan Kompor
Bahan Casting Die kanggo Peralatan Dapur lan Kompor:
AL360, AL380, AL383, lan AL413, ZA-8, ZA-12, ZA-27, Aluminium A356,
Custom Colors
Custom Colors
Ireng, Putih, Perak, Abang, Alami, Biru, Ijo lan warna liyane minangka sarat klien

 

Kemampuan Lumahing Pungkasan Peralatan Dapur lan Kompor
Kemampuan Ngatasi Lumahing Pawon lan Kompor Cooker:
Blasting pasir, blasting shot, polishing, anodizing, oksidasi, elektroforesis, chromate, nutupi bubuk lan lukisan
Macem-macem Proses Pabrik Alat Dapur lan Kompor
Macem-macem Proses Pabrik Alat Dapur Lan Kompor
Die Casting, Manufacturing Mould, Milling milling, CNC turn, CNC drilling

 

Mesin Panggang Dapur Dan Kompor Cooker lan Aplikasi Casting Die
Mesin Dapur lan Kompor Komponen Dapur CNC lan Aplikasi Casting Mati:
Pabrik Hamburger; Pan Multi-Gunakake;

 


Studi Kasus Minghe babagan Alat Dapur lan Kompor Casting Cooker

Sampeyan duwe desain bagean sing kompleks, Minghe Casting Company bisa mbantu dadi kenyataan. Kanthi peralatan sing tepat, pengetahuan teknis sing kuat, lan fokus ing kualitas .. Saka desain alat nganti rampung lan banjur dikirim, Minghe Casting mesthekake yen saben proyek rampung dadi standar sing dhuwur lan pesen sampeyan dikirim tepat waktu, saben wektu . 

Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (1)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (3)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (4)

 

Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (2)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (5)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (7)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (10)

 

Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (6)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (11)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (8)
Die Casting Lan China Casting Pawon lan Kompor Cooker (9)

Bukak Liyane Studi Kasus Casting Casting >>>


Pilih Layanan Casting Dapur lan Cooker Paling Apik

Saiki, alat-alat casting alat masak lan kompor diekspor menyang Amerika, Kanada, Australia, Inggris, Jerman, Prancis, Afrika Selatan, lan akeh negara liya ing saindenging jagad. Kita ISO9001-2015 pangguna lan uga disertifikasi dening SGS.

Custom layanan casting mati china nyedhiyakake casting tahan lama lan terjangkau sing cocog karo spesifikasi otomotif, medis, aerospace, elektronik, panganan, konstruksi, keamanan, kelautan, lan industri liyane. Cepet kanggo ngirim priksaan utawa ngirim gambar kanggo entuk penawaran gratis ing wektu sing paling cedhak. Hubungi kita utawa Email sales@hmminghe.com kanggo ndeleng kepiye, peralatan, lan perkakas kita bisa nggawa kualitas sing paling apik kanthi rega paling apik kanggo proyek casting pawon lan kompor.


Kita Nyedhiyakake Layanan Casting kalebu:

Layanan Minghe Casting nggarap casting wedhi, casting logam, casting investasi ilang casting busa, lan liya-liyane.

china minghe casting wedhi

Pasir Casting

Pasir Casting yaiku proses casting tradisional sing nggunakake pasir minangka bahan pemodelan utama kanggo nggawe cetakan. Casting gravitasi umume digunakake kanggo cetakan pasir, lan casting tekanan rendah, casting sentrifugal lan proses liyane uga bisa digunakake nalika ana syarat khusus. Pengecoran pasir duwe macem-macem adaptasi, potongan cilik, potongan gedhe, potongan sederhana, potongan kompleks, potongan siji, lan jumlah akeh bisa digunakake.
Casting logam China Minghe

Casting Cetakan permanen

Casting Cetakan permanen duwe umur panjang lan efisiensi produksi sing dhuwur, ora mung akurasi dimensi sing apik lan permukaan sing alus, nanging uga duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang casting wedhi lan cenderung ora rusak nalika logam cair padha dituang. Mula, ing produksi massal casting logam non-ferro medium lan cilik, yen titik leleh saka bahan casting ora patiya dhuwur, umume casting logam luwih disenengi.

 

Investasi China- Casting

Penguangan Investasi

Keuntungan paling gedhe saka investasi casting yaiku amarga casting investasi nduwe akurasi dimensi lan finish permukaan sing dhuwur, bisa nyuda karya mesin, nanging cukup sethithik sangu mesin ing bagean kasebut kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa dingerteni yen nggunakake metode casting investasi bisa ngirit akeh alat alat mesin lan ngolah jam kerja, lan ngirit bahan baku logam.
China MINGHE Cast Foam Lost

Nasi Siling Foam

Casting busa sing ilang yaiku nggabungake model parafin lilin utawa busa sing padha karo ukuran lan bentuk casting dadi klompok model. Sawise disikat lan dikeringake lapisan tahan api, mula dikubur ing pasir kuarsa garing kanggo pemodelan geter, lan diwutahake kanthi tekanan negatif kanggo nguatake model kasebut. , Logam cair nyakup posisi model lan mbentuk metode casting anyar sawise solidifikasi lan pendinginan.

 

proses casting casting china china

Die Casting

Casting casting minangka proses casting logam, sing ditondoi kanthi tekanan dhuwur ing logam cair kanthi rongga cetakan. Cetakan biasane digawe saka campuran paduan sing luwih dhuwur, lan proses iki meh padha karo cetakan injeksi. Umume casting mati tanpa wesi, kayata seng, tembaga, aluminium, magnesium, timah, timah, lan paduan timah timah lan paduan kasebut. Minghe wis dadi puncak China layanan casting mati wiwit 1995.
Casting Centrifugal China Minghe

Casting Centrifugal

Casting Centrifugal minangka teknik lan cara nyuntikake logam cair menyang cetakan puteran kanthi kecepatan tinggi, saengga logam cair minangka gerakan sentrifugal kanggo ngisi cetakan lan mbentuk casting. Amarga gerakan sentrifugal, logam cair bisa ngisi cetakan kanthi apik ing arah radial lan mbentuk permukaan bebas casting; mengaruhi proses kristalisasi logam, saengga bisa nambah sifat mekanik lan fisik casting.

 

Casting Tekanan Rendah China

Casting meksa kurang

Casting meksa kurang tegese cetakan umume dilebokake ing ndhuwur lempung sing disegel, lan hawa sing dikompresi dilebokake ing njero wadhah tekanan tekanan rendah (0.06 ~ 0.15MPa) ing permukaan logam cair, saengga logam cair munggah saka pipa isi cetakan lan kontrol cara casting Solidified. Cara casting iki nduweni feed sing apik lan struktur padhet, gampang dibuwang casting kompleks tembok sing tipis tipis, ora ana riser, lan tingkat pamulihan logam 95%. Ora ana polusi, gampang diwujudake kanthi otomatis.
Casting Vakum China MINGHE

Penguangan Vakum

Penguangan Vakum yaiku proses casting sing logam dilebokake, diwutahake lan dikristal ing ruang vakum. Casting vakum bisa nyilikake isi gas ing logam lan nyegah oksidasi logam. Cara iki bisa ngasilake casting baja paduan khusus sing khusus lan casting paduan titanium teroksidasi kanthi gampang. Minghe Casting duwe sub-pabrik casting vakum, sing cukup kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo casting vakum