Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Sink Panas


Solusi Sink Panas Kanthi Casting & Mesin Cnc


IATF 16949 MANUFAKTUR CAST KARTU lan MESIN CNC Kanggo BAGIAN HEATSINK

Tegese, panas iku dudu jinis energi, nanging mung cara kanggo mindhah energi. Saka sudut pandang mikroskopis, sawise molekul ing wilayah kasebut kena pengaruh energi eksternal, mula saka molekul ing wilayah kasebut kanthi energi dhuwur dadi molekul ing wilayah sing kurang energi. Mula, umume dipercaya yen transfer energi yaiku panas. Mesthine, proses utawa bentuk panas sing paling penting yaiku transfer panas.

Kanthi ningkatake daya komputasi PC, konsumsi daya lan masalah disipasi panas saya saya ora bisa dihindari. Suhu operasi piranti elektronik kanthi langsung nemtokake umur lan stabilitas layanane. Kanggo njaga suhu kerja saben komponen ing kisaran sing cukup, saliyane kanggo njaga manawa suhu lingkungan kerja ana ing kisaran sing cukup, uga kudu diobati kanthi disipasi panas. Utamane kanggo CPU PC, yen pangguna wis overclock, kanggo mesthekake kerja sing stabil, mula kudu ngilangi panas kanthi efektif. Ing area disipasi panas liyane, kinerja disipasi panas LED uga mengaruhi umure lampu.

Ana telung cara utama transfer panas: konduksi / konveksi / radiasi. Radiator apa wae uga bakal nggunakake telung metode transfer panas ing ndhuwur bebarengan, nanging tekanane beda. Coba conto disipasi panas CPU. Panas terus-terusan dipancarake dening karya CPU, lan ditransfer menyang sink panas kanthi konduksi liwat basis sink panas sing ana hubungane cedhak karo inti. Banjur, panas sing tekan wastafel ditransfer kanthi cara liya kayata kipas angin. Panas dikongkon lunga.

Kanggo radiator, sing paling penting yaiku pangkalane bisa nyedhot panas saka CPU kanthi cepet, yaiku kemampuan kanggo nyedhot panas kanthi cepet. Mung logam kanthi konduktivitas termal sing dhuwur bisa dadi kompeten. Antarane, radiator die-cast mboko sithik wis dadi pimpinan industri radiator amarga duwe bathi lan bobot sing cukup.

Gabungke kabeh iki kanthi pilihan lengkap peralatan casting mati volume dhuwur lan perhatian pribadi saka tim ahli manufaktur lan teknik, lan sampeyan duwe industri casting sing padha karo kinerja sink panas otot. Heat Sink Die Casting dening Minghe Casting dirancang kanggo memenuhi standar Cooler sing paling nuntut. Kanggo Minghe iki ora mung spesifikasi; iku misi sing kita lakoni kanthi komponen sing tepat pas, dikirim persis nalika sampeyan butuh.

Solusi Sink Panas

 

 
email kanggo casting minghe
kutipan-kanggo-kontak-kita
 

 

LOGO ICO

 


Hubungi insinyur heatsink kita dina iki kanggo ngrembug babagan spesifik proyek kompleks sampeyan.

1. Aplikasi Komponen Heatsink umume.

Pengalaman MINGHE ora ana tandhingane karo desain, pangembangan, lan produksi solusi mesin mati presisi lan mesin cnc kanggo macem-macem aplikasi sink panas, kalebu nanging ora winates kanggo:

  • Heatsink LED
  • PC CPU Sink Panas
  • Heatsink Otomotif
  • Radiator
  • Heatsink liyane

2. Napa Pilih Kita Kanggo Proyek Sink Panas

Minghe duwe pengalaman luwih saka 30 taun ngrewangi pabrikan sink panas ngrancang komponen mekanik sing hemat biaya. Nalika sampeyan gabung karo Minghe, sampeyan bisa nampa mupangat kaya ing ngisor iki saka proses casting mati:

  • Operasi casting casting Minghe duwe 40 pers wiwit 250 nganti 3000 ton. Kita nampung sawetara sink panas sing paling nuntut babagan volume, ukuran bagean, lan kerumitan. Amarga kemampuan teknik lan modeling, mula dikenal karo klien minangka perusahaan sing bisa nyuda kompleksitas bagean, lan nggawe proses manufaktur luwih efisien.  
  • Minghe bisa mbantu nggabungake rantai pasokan sampeyan kanthi menehi paket layanan casting mati lengkap kanggo dhukungan rekayasa, desain cetakan lan pemecahan masalah, mesin, lan logistik.
  • Minghe minangka Produsen Casting Die Disertifikasi ISO lan duwe pengalaman akeh babagan ngrancang lan nggawe bagian seng lan aluminium kanggo spesifikasi kualitas sink panas. 
  • Kanthi meksa wiwit gedhe nganti cilik, kita duwe kemampuan kanggo nggawe bagean-bagean sink panas kanthi kabeh ukuran, saka heatsink CPU nganti omah gedhe kanggo lampu sing dipimpin.  
  • Kita duwe sertifikasi ITAF 16949 lan bisa nyedhiyakake manufaktur kanggo aplikasi militer lan telekomunikasi.  
  • Teknologi kita nggampangake lan streamline produksi. Suite teknologi kalebu AutoCAD, Pro-E, MAGMAsoft®, kompatibilitas CAD / CAM lan EDI, lan Scanning Laser FARO. 

3. Layanan Manufaktur Liyane Kanggo Bagian Sink Panas Panas

Kajaba iku, Minghe uga nyedhiyakake mesin CNC, casting investasi, casting pasir lan layanan liyane sing ana gandhengane karo heat sink khusus.

Cnc Mesin Tenggelam Panas
Cnc Mesin Tenggelam Panas
Investasi Cast Sink Panas
Investasi Cast Sink Panas
Pasir Casting Heat Sink
Pasir Casting Heat Sink

4. Kapabilitas Pabrik Presisi Kita Kanggo Tenggelam Panas

Kajaba iku, Minghe uga nyedhiyakake mesin CNC, casting investasi, casting pasir lan layanan liyane sing ana gandhengane karo Heat Sink sing disesuaikan.

Bahan Casting Mati kanggo Tenggelam Panas
Bahan Casting Mati kanggo Tenggelam Panas:
AL360, AL380, AL383, lan AL413, ZA-8, ZA-12, ZA-27, Aluminium A356,
Custom Colors
Custom Colors
Ireng, Putih, Perak, Abang, Alami, Biru, Ijo lan warna liyane minangka sarat klien

 

Kemampuan Ndhaptar Sink Panas
Kemampuan Ndhuwur Sink Panas:
Blasting pasir, blasting shot, polishing, anodizing, oksidasi, elektroforesis, chromate, nutupi bubuk lan lukisan
Macem-macem Proses Pabrikan Sink Panas
Macem-macem Proses Pabrikan Sink Panas:
Die Casting, Manufacturing Mould, Milling milling, CNC turn, CNC drilling

 

Mesin Tenggelam Panas lan Aplikasi Casting Mati
Mesin Sink Panas CNC lan Aplikasi Casting Mati:
Heatsink LED / PC CPU Sink Panas / Heatsink Otomotif / Radiator;

 


Studi Kasus Minghe Tilas Panas Aluminium

Sampeyan duwe desain bagean sing kompleks, Minghe Casting Company bisa mbantu dadi kenyataan. Kanthi peralatan sing tepat, pengetahuan teknis sing kuat, lan fokus ing kualitas .. Saka desain alat nganti rampung lan banjur dikirim, Minghe Casting mesthekake yen saben proyek rampung dadi standar sing dhuwur lan pesen sampeyan dikirim tepat waktu, saben wektu . 

Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (1)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (2)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (3)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (4)

 

Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (5)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (6)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (7)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (8)

 

Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (9)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (12)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (11)
Die Casting Lan Mesin Cnc Sink Panas (10)

Bukak Liyane Studi Kasus Casting Casting >>>


Pilih Layanan Casting Panas Panas Aluminium Paling Apik

Saiki, bagean casting sink aluminium sing diekspor menyang Amerika, Kanada, Australia, Inggris, Jerman, Prancis, Afrika Selatan, lan akeh negara liya ing saindenging jagad. Kita ISO9001-2015 pangguna lan uga disertifikasi dening SGS.

Custom layanan casting mati china nyedhiyakake casting tahan lama lan terjangkau sing cocog karo spesifikasi otomotif, medis, aerospace, elektronik, panganan, konstruksi, keamanan, kelautan, lan industri liyane. Cepet kanggo ngirim priksaan utawa ngirim gambar kanggo entuk penawaran gratis ing wektu sing paling cedhak. Hubungi kita utawa Email sales@hmminghe.com kanggo ndeleng kepiye, peralatan, lan perkakas kita bisa nggawa kualitas paling apik kanthi rega paling apik kanggo proyek casting sink panas aluminium.


Kita Nyedhiyakake Layanan Casting kalebu:

Layanan Minghe Casting nggarap casting wedhi, casting logam, casting investasi ilang casting busa, lan liya-liyane.

china minghe casting wedhi

Pasir Casting

Pasir Casting yaiku proses casting tradisional sing nggunakake pasir minangka bahan pemodelan utama kanggo nggawe cetakan. Casting gravitasi umume digunakake kanggo cetakan pasir, lan casting tekanan rendah, casting sentrifugal lan proses liyane uga bisa digunakake nalika ana syarat khusus. Pengecoran pasir duwe macem-macem adaptasi, potongan cilik, potongan gedhe, potongan sederhana, potongan kompleks, potongan siji, lan jumlah akeh bisa digunakake.
Casting logam China Minghe

Casting Cetakan permanen

Casting Cetakan permanen duwe umur panjang lan efisiensi produksi sing dhuwur, ora mung akurasi dimensi sing apik lan permukaan sing alus, nanging uga duwe kekuatan sing luwih dhuwur tinimbang casting wedhi lan cenderung ora rusak nalika logam cair padha dituang. Mula, ing produksi massal casting logam non-ferro medium lan cilik, yen titik leleh saka bahan casting ora patiya dhuwur, umume casting logam luwih disenengi.

 

Investasi China- Casting

Penguangan Investasi

Keuntungan paling gedhe saka investasi casting yaiku amarga casting investasi nduwe akurasi dimensi lan finish permukaan sing dhuwur, bisa nyuda karya mesin, nanging cukup sethithik sangu mesin ing bagean kasebut kanthi sarat sing luwih dhuwur. Bisa dingerteni yen nggunakake metode casting investasi bisa ngirit akeh alat alat mesin lan ngolah jam kerja, lan ngirit bahan baku logam.
China MINGHE Cast Foam Lost

Nasi Siling Foam

Casting busa sing ilang yaiku nggabungake model parafin lilin utawa busa sing padha karo ukuran lan bentuk casting dadi klompok model. Sawise disikat lan dikeringake lapisan tahan api, mula dikubur ing pasir kuarsa garing kanggo pemodelan geter, lan diwutahake kanthi tekanan negatif kanggo nguatake model kasebut. , Logam cair nyakup posisi model lan mbentuk metode casting anyar sawise solidifikasi lan pendinginan.

 

proses casting casting china china

Die Casting

Casting casting minangka proses casting logam, sing ditondoi kanthi tekanan dhuwur ing logam cair kanthi rongga cetakan. Cetakan biasane digawe saka campuran paduan sing luwih dhuwur, lan proses iki meh padha karo cetakan injeksi. Umume casting mati tanpa wesi, kayata seng, tembaga, aluminium, magnesium, timah, timah, lan paduan timah timah lan paduan kasebut. Minghe wis dadi puncak China layanan casting mati wiwit 1995.
Casting Centrifugal China Minghe

Casting Centrifugal

Casting Centrifugal minangka teknik lan cara nyuntikake logam cair menyang cetakan puteran kanthi kecepatan tinggi, saengga logam cair minangka gerakan sentrifugal kanggo ngisi cetakan lan mbentuk casting. Amarga gerakan sentrifugal, logam cair bisa ngisi cetakan kanthi apik ing arah radial lan mbentuk permukaan bebas casting; mengaruhi proses kristalisasi logam, saengga bisa nambah sifat mekanik lan fisik casting.

 

Casting Tekanan Rendah China

Casting meksa kurang

Casting meksa kurang tegese cetakan umume dilebokake ing ndhuwur lempung sing disegel, lan hawa sing dikompresi dilebokake ing njero wadhah tekanan tekanan rendah (0.06 ~ 0.15MPa) ing permukaan logam cair, saengga logam cair munggah saka pipa isi cetakan lan kontrol cara casting Solidified. Cara casting iki nduweni feed sing apik lan struktur padhet, gampang dibuwang casting kompleks tembok sing tipis tipis, ora ana riser, lan tingkat pamulihan logam 95%. Ora ana polusi, gampang diwujudake kanthi otomatis.
Casting Vakum China MINGHE

Penguangan Vakum

Penguangan Vakum yaiku proses casting sing logam dilebokake, diwutahake lan dikristal ing ruang vakum. Casting vakum bisa nyilikake isi gas ing logam lan nyegah oksidasi logam. Cara iki bisa ngasilake casting baja paduan khusus sing khusus lan casting paduan titanium teroksidasi kanthi gampang. Minghe Casting duwe sub-pabrik casting vakum, sing cukup kanggo ngatasi kabeh masalah sing ana gandhengane karo casting vakum