Khusus kanggo Layanan Casting Die lan Desain Desain lan Pangembangan Profesional

102, No.41, Changde Road, Xiaojiejiao, Humen Town, Dongguan, China | + 86 769 8151 9985 | sales@hmminghe.com

Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell

Proses Manufacturing
Die Casting
Bahan Bagian
seng
Industri Aplikasi
Komponen Omah Cerdas
Perawatan lumahing
Lapisan Daya
Negara Logam
Kabeh casting mati cair
Jenis Mesin sing Digunakake
Mesin Die-Casting Tekanan Dingin Vertikal Lengkap
Atose bagean
Miturut panjaluk pelanggan
Fillet
Miturut panjaluk pelanggan
Sudut Demoulding
Miturut panjaluk pelanggan
Kasar
Miturut panjaluk pelanggan
Akurasi
0.005 mm
8h Casting Wektu
700-800
Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell
Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell Die Casting Zinc Alloy Speaker Speaker Shell

Suku Cadang Speaker Alloy Zinc

Produsen khusus presisi & komponen Shell Non-ferrous Die Casting Zinc Alloy Speaker. Produk kalebu casting aluminium & seng. Casting mati aluminium kasedhiya ing paduan kalebu 380 & 383. Spesifikasi kalebu toleransi plus / - 0.0025 & bobot cetakan maksimal 10 lbs. Casting seng mati kasedhiya ing paduan standar kayata Zamak no. 3, Zamak no. 5 & ​​Zamak no. 7 & campuran campuran hibrida kayata ZA-8 & ZA-27. Spesifikasi kalebu toleransi plus / - 0.001 & bobot cetakan maksimal 4.5 lbs.

die-casting-Produk Disesuaikan-Rendah-Daya-LED-Lampu-Piala-Aluminium-Die-Casting-Produk

Kemampuan Advance Manufaktur Bagian Kita

Cetakan kita diproses kanthi mandiri, tanpa bathi tambahan, biaya moderat, siklus cendhak, lan conto metu paling cepet 20 dina, lan kabeh bekas pabrik perusahaan bagean sing ngeculake mati lan produk sing ora nduweni kualitase dibalekake lan diijolake tanpa syarat tanpa sebab.

Desain Gambar DFM

1. Desain Gambar

DFM minangka salah sawijining cara paling apik sing diikuti dening insinyur Minghe kanggo ngoptimalake katrampilan casting nalika tetep nggunakake fungsi. Minghe duwe tim luwih saka sepuluh insinyur profesional sing bakal menehi saran efektif babagan struktur materi lan nemokake keseimbangan antara desain, biaya lan kinerja bagean.

 

desain cetakan

2. Desain Cetakan

Tahap cetakan nggambarake aliran aliran lan proses solidifikasi, prédhiksi cacat sing bakal ana ing casting mati, lan prédhiksi logam lan mekanik mikroskopis, lan kekuwatan pin ejector cetakan. Optimalake desain pelari lan gerbang, ngapikake parameter proses produksi, nyuda R&D lan biaya produksi, lan ningkatake kualitas produk casting.

 

Pabrik Cetakan

3. Pabrik Cetakan

Multi-slider Minghe pabrik cetakan teknologi ngidini kita nggawe struktur bagean menyang cetakan paling gedhe nalika nggawe cetakan, lan bagean-bagean kasebut dibentuk sekaligus, nyuda biaya produksi multi-komponen lan perakitan lan proses sekunder.

 

Kemampuan casting mati

4. Kemampuan Die-Cast

Minghe minangka salah sawijining perusahaan sing duwe kemampuan kanggo nggedhekake casting, kanthi mesin die casting 58-3000 ton tonase beda. Bisa ngasilake bagean kanthi bobote 5g-35kg. Tungku independen kanggo saben mesin casting mati ngidini kita nyedhiyakake macem-macem aluminium, seng, magnesium lan paduan kanggo nyukupi kabutuhan unik para pelanggan.

 

Kemampuan mesin CNC

5. Kemampuan Mesin Cnc

Minghe duwe pengalaman lan diwasa mesin cnc Tim, luwih saka sepuluh pusat pemrosesan impor lan mesin bubut, lan merek pamrosesan dhewe PTJ Shop minangka salah siji saka sepuluh pabrikan pangolahan cilik lan menengah ing China. Nyedhiyakake tliti sing bisa dipercaya kanggo diproses. Toleransi minimal dikendhaleni 0.22mm kanggo nyukupi kabutuhane bagean. Syarat majelis ing sisih klien.

 

perawatan lumahing

6. Kemampuan Perawatan Lumahing

Minghe bisa ngrampungake perawatan permukaan fisik lan perawatan penyemprotan bubuk kayata blasting shot, pasir alus, pasir kasar lan sapanunggalane. Ing wektu sing padha, Minghe wis melu banget ing rantai pasokan lokal luwih saka 30 taun, kanthi strategis nggabungake puluhan pemasok perawatan permukaan kimia, lan liwat manajemen rantai pasokan kompleks, kanggo menehi pelanggan perawatan permukaan kayata penyemprotan plastik, lukisan, anodisasi, elektroforesis, plating chrome, lsp.

 

Kemampuan majelis

7. Kemampuan Déwan

Minghe nyedhiyakake macem-macem layanan perakitan mekanik lan sub-assembling kanggo para pelanggan. Kita duwe pengalaman akeh ing piranti keras, kalebu sekrup, sekrup, baut, pin, sisipan, gasket lan cincin O, lan tes segel tekanan kanggo njamin fungsi produk.

 

Inspeksi Kualitas CMM

8. Sistem Inspeksi Kualitas 

Minghe menehi perhatian khusus marang kontrol kualitas proses produksi massal lan wis nggawe proses inspeksi kualitas lengkap lan sistem. Limang alat sing umum digunakake: PPAP, APQP, PFMEA, SPC, lan MSA. Kabeh produk diriksa utawa dibangun kanthi standar. Peralatan pengujian kalebu: spektrometer, peregangan Mesin pengujian, CMM koordinat telu, tolok mandeg, pengukur paralel, macem-macem kaliber, lsp. Kanggo nggayuh katrampilan sistem kualitas.

mesin casting mati kita
Mesin Casting Mati Kita
Mesin Mesin Cnc Minghe
Mesin Mesin Cnc Kita
Kiriman Minghe Test
Kiriman Uji Coba
Proses Kemasan Minghe
Proses Kemasan Kita
Foto Pelanggan Minghe
Foto Pelanggan
Tampilan Sederhana Minghe
Tampilan Sederhana Kita

Tampilake Acara Casting Mati Kita

  • Casting mati paduan aluminium presisi tinggi, kanthi toleransi + -0.1mm sing bisa dikendhaleni.
  • Mesin die-casting anyar, bagean casting casting paduan aluminium bisa dikontrol tanpa bolongan wedhi, ora ana tandha banyu, ora ana blister, ora ana pitting, ora ana karat, ora ana oksidasi.
  • Kapadhetan saka mati casting produk seragam, produk ora gampang rusak, cacat, lan kualitas stabil.
  • Pabrik ora dipateni 24 jam saben dina, wektu lan kualitas pangiriman sampeyan dadi misi
Bagian Otomotif Die Casting
Bagian Otomotif Die Casting
Die Casting Gas Gas Katup
Die Casting Gas Gas Katup
Enclosure Peralatan Keamanan Die Casting
Enclosure Peralatan Keamanan Die Casting
Perumahan Air Pump Die Casting
Perumahan Air Pump Die Casting
Die Casting Lighting Housing
Die Casting Lighting Housing
Aksesoris Motor Casting Die
Aksesoris Motor Casting Die
Casting Hardware Hardware Die
Casting Hardware Hardware Die
Die Casting Perhiasan
Perhiasan Casting Seng
Bagian Casting Die Liyane
Bagian Casting Die Liyane
Kehormatan lan Sertifikat
More
HK Minghe Manufacture Industry Limited Business License Business License 2
Lisensi Bisnis Bisnis Industri Pabrik HK Minghe 2
HK Minghe Manufacture Industry Limited Business License Business License 1
Lisensi Bisnis Bisnis Industri Pabrik HK Minghe 1
Minghe Occupational Health License
Lisensi Kesehatan Kerja Minghe
Minghe ISO 14001 Certificate
Sertifikat Minghe ISO 14001
Ketemu Lokakarya Casting Minghe Die
More
Toko Casting Aluminium Mati-1
Toko Casting Aluminium Mati-1
Mesin Potong China Minghe
Mesin Potong China Minghe
Mesin Blasting Shot China Minghe
Mesin Blasting Shot China Minghe
Lokakarya Produk rampung ing China Minghe
Lokakarya Produk rampung ing China Minghe
Lokakarya Rampung ing China Minghe
Lokakarya Rampung ing China Minghe

MingHe Casting Advantage

  • Piranti lunak desain Casting komprehensif lan insinyur trampil ngidini conto rampung sajrone 15-25 dina
  • Piranti inspeksi lengkap & kontrol kualitas nggawe produk Die Casting sing apik banget
  • Proses pengiriman sing apik lan jaminan pemasok sing apik, kita bisa ngirim barang Die Casting tepat waktu
  • Saka prototipe nganti pungkasan, upload file CAD, kutipan cepet lan profesional ing 1-24 jam
  • Kapabilitas wiyar kanggo ngrancang prototipe utawa manufaktur pungkasan nggunakake bagean Die Casting
  • Teknik Casting Canggih Die (Mesin 180-3000T, Mesin Cnc, CMM) ngolah macem-macem bahan logam & plastik

Artikel BantuanFul

Cara Ngitung Koneksi Casting Die Pressure

Formula Pitungan Formula pitungan kanggo pilihan mesin mati casting: Die-casting m

Proses Pemotongan Kontrol Nomer

Proses nglereni utas gumantung saka struktur bagean mesin lan alat mesin CNC sampeyan

Kira-kira Pas lan Mesin NC Of Gir Elips

Gir oval digunakake ing industri mesin lan instrumen kanthi otomatis, lan kalebu jinis non-c

Peran lan Aplikasi Aplikasi Sarung Teleskopik Silinder

Selubung teleskopik silinder minangka komponen protèktif sing dipasang ing silinder minyak, cyli

Analisis Wavelet Overcot ing Mesin CNC Permukaan Bebas Bentuk

Siklus produksi dawa. Operator gampang kesel. Yen ana kegagalan, mula asring

Nggunakake burner oksigen murni kanggo nyuda konsumsi energi preheating sendok

Wu Steel Works duwe loro lokakarya, siji lokakarya nggawe baja lan lokakarya baja nomer loro.